Websites en Apps

Van Itslogicnl

Ga naar: navigatie, zoek
Storingen/onderhoud:

Geen storingen.

Interessant:

Communicatie
Alarm over IP
Internet
PIN over IP
Telefonie
VPN

Partners:

Afbeelding:partners_tr.gif

Inhoud

Apps.

We kunnen niet meer om Mobiel internet & Apps heen door het huidige (en groeiende) aanbod van smartphones, Tablets en andere touchscreens. U vraagt tegenwoordig meer veelzijdigheid en kwaliteit van Apps.

Wij weten wat er bij een goede mobile strategie komt kijken. Maar buiten dat zijn wij heel goed in staat het gehele proces ook te realiseren en te implementeren, tot aan App Marketing aan toe. In het huidige aanbod van miljoenen Apps is het des te belangrijker geworden om jou App goed onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Een goede App is namelijk slechts de helft van het werk.

Meer weten? Ook nieuwsgierig wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Verhoog het aantal bezoekers

Een laag bezoekersaantal is vaak reden dat de website niet veel aandacht krijgt. Een typisch "kip-ei" verhaal dat doorbroken moet worden. Adverteren is niet uw enige optie, belangrijkste is inrichting van uw website. Bovendien helpt IT's Logic je hoe je massabereik kunt genereren met social media.

Graag zijn we u persoonlijk van dienst, E-mail ons voor een kennismakingsgesprek.

Om de vertaalslag naar sociale dialoog te maken is de hulp van een bureau als IT's Logic onmisbaar. Ook is het essentieel om je te verdiepen in direct marketing en de database te verrijken alvorens te beginnen met sociale media.

Probeer succes vast te houden

Ook voor succesvolle websites geldt dat continue een kritische blik nodig is. Behaalde resultaten in het verleden zijn immers geen garantie voor de toekomst. Verlies de klant nooit uit het oog en zorg dat de website altijd actuele informatie bevat.

Internet Winkel

De ontwikkeling van een Internet Winkel is een complex proces. Voor IT's Logic is het een uitdaging om u te voorzien van het juiste. Categorie├źn, aanbiedingen, voorraad beheer, tracking en tracing, bestsellers, talen, valuta's, betalingen, en veel meer. Via een informatief gesprek brengen wij graag uw wensen in kaart en informeren wij u geheel vrijblijven over die specifieke mogelijkheden van de Internet Winkel die voor uw bedrijf interessant zijn.

Persoonlijke instellingen