Interessant

Van Itslogicnl

Ga naar: navigatie, zoek
Storingen/onderhoud:

Geen Storingen


Interessant:

Communicatie
Alarm over IP
Internet
PIN over IP
Telefonie
VPN

Partners:

Afbeelding:partners_tr.gif

Inhoud

[bewerk] Communicatie

Transport van informatie
In het digitale tijdperk is communicatie het transport van digitale informatie. Met een toenemende afhankelijkheid van het internet en zwaardere bedrijfsapplicaties, zijn snelle en betrouwbare dataverbindingen noodzakelijk. Connectiviteit bestaat in verschillende kwaliteiten. Met het razendsnelle glasvezel zetten wij in op de hoogste kwaliteit.

Klaar voor de toekomst
Door het Internet Protocol (IP) ook te gebruiken voor toepassingen als telefonie, PIN en alarm, vindt een optimale integratie plaats. Met een IP-infrastructuur kunnen verschillende toepassingen overal worden binnengehaald en probleemloos met elkaar communiceren.

[bewerk] Alarm over IP

Beschikbaar voor verschillende niveaus
Er zijn voor verschillende beveiligingsniveaus een Alarm over IP (AoIP) oplossing, die voldoet aan alle normen uit de verzekeringswereld. Onze diensten ondersteunen zowel beveiligingsniveau AL0 als het meest voorkomende AL1, en ook het hogere AL2 risico. We hebben een beveiligingsconcept ontwikkeld voor het geborgd en veilig doormelden van alarmberichten naar bijna alle particuliere alarmcentrales in Nederland.

Slimmer en efficiënter
De opkomst van het Internet Protocol (IP) heeft grote gevolgen voor alarmsystemen en de alarmoverdracht naar particuliere alarmcentrales, door de klant vaak aangeduid als 'meldkamer'. IP maakt slimmere en efficiëntere beveiligingsconcepten mogelijk dan de traditionele telefoonlijn. Beveiliging gaat een nieuw tijdperk in.

Waarom Alarm over IP?

- IP is efficiënter dan analoge telefoonverbindingen

- Meer integratiemogelijkheden

- Alarm over IP voldoet aan alle geldende normen

- Aansluiting bij bijna alle particuliere alarmcentrales

- Lage kosten doordat vaste lijn niet meer nodig is

- IP is de toekomst, ook als het gaat om beveiliging


Interesse? U kunt hier meer informatie opvragen.

[bewerk] Internet

Betrouwbare verbindingen
De afhankelijkheid van het internet wordt alsmaar groter. Met de breedbanddiensten van IT's Logic heeft u altijd een betrouwbare verbinding. IT's Logic verzorgt zowel de kleinste verbindingen over UMTS, als redundante verbindingen voor grotere kantoren. Internet-vragen van verschillende locaties kunnen worden gebundeld in één abonnement.

Transit
Is internet uw levensader of ontsluit u zelf internet-services? Met Internet Transit hoeft u geen capaciteit te delen met anderen en is het risico van digitale filevorming uitgesloten. Internet Transit is innovatief, flexibel en geschikt voor zeer intensief gebruik. De dienst geeft de zekerheid van snelle en stabiele verbindingen, zelfs bij extreme piekbelasting. Internet Transit is ideaal voor de hosting van populaire websites en andere veeleisende datastromen.

Waarom Internet via IT's Logic?

- Optimaal bereikbaar op het internet

- De zekerheid van snelle en stabiele verbindingen

- Veel flexibiliteit

- Geen digitale filevorming

- Onoverboekte internetcapaciteit

- Volledig redundant uitgevoerd netwerk

- Mogelijke piekbelastingen tot 100 of zelfs 1000 Mb/s


Interesse? U kunt hier meer informatie opvragen.

[bewerk] PIN over IP

Snel en efficiënt
Elektronisch betalen is niet meer weg te denken uit onze economie. Hoe meer PIN-transacties, hoe hoger de kosten. Met PIN over IP via IT's Logic krijgt u een stabiele en snelle oplossing, maar realiseert u ook een aanzienlijke kostenbesparing.

Toenemend gebruik van ADSL
PIN over IP is in het grootwinkelbedrijf een groot succes. Door een toenemend gebruik van ADSL in andere omgevingen – zoals het MKB – wint PIN over IP ook daar aan populariteit. Bovendien zullen PIN-transacties over de analoge telefoonlijn, ISDN of DigiAccess door veranderende wetgeving geleidelijk aan verdwijnen. Ook dat is een reden om nu over te stappen op PIN over IP.

Waarom PIN over IP?

- Stabiele en snelle oplossing

- Aanzienlijke kostenbesparing door gebruik IP

- PIN over IP is al een succes in het grootwinkelbedrijf - PIN-betalingen over analoge telefoonlijn verdwijnen - Gecertificeerd door Currence - Geschikt voor EMV en CTAP


Interesse? U kunt hier meer informatie opvragen.

[bewerk] Telefonie

Stap over op digitale telefonie
De overstap van analoge naar digitale telefonie was nog nooit zo eenvoudig. We hebben twee innovatieve en flexibele oplossingen:

Managed VoIP
Bij Managed Voice over IP (VoIP) maakt u gebruik van een virtuele, beheerde telefooncentrale. Voor u als klant betekent dat vooral vrijheid en flexibiliteit. U hoeft zelf niet te investeren in een dure telefooncentrale. Een groot voordeel is dat een telefoonnummer niet is gekoppeld aan een toestel, maar aan een medewerker. Daardoor is een medewerker overal onder hetzelfde nummer bereikbaar.

PSTN Connect
PSTN Connect is een betrouwbare koppeling tussen de digitale wereld van VoIP en traditionele, analoge telefonie. Met PSTN Connect heeft u een geavanceerde telefonieoplossing waarmee u met een analoge telefooncentrale tóch profiteert van de voordelen van digitale telefonie.

Waarom telefonie via IT's Logic?

- Van analoog naar digitaal

- Vrijheid en flexibiliteit: traploos groeien

- Geen investering in nieuwe telefooncentrale nodig

- Nummers zijn gekoppeld aan medewerkers

- Hoge kwaliteit

- Gratis onderling bellen

- Ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen

- Integratie vast en mobiel


Interesse? U kunt hier meer informatie opvragen.

[bewerk] VPN

Eén afgeschermd IP-netwerk
Een Virtual Private Network (VPN) is een IP-netwerk dat verschillende vestigingen op elkaar aansluit, veilig afgeschermd van de buitenwereld. U krijgt één bedrijfsnetwerk voor het dataverkeer in uw hele organisatie. Medewerkers op verschillende locaties werken samen alsof ze op één kantoor zitten.

Eenvoudige digitale infrastructuur
Een VPN verbindt medewerkers, applicaties en netwerken. U krijgt een eenvoudige digitale infrastructuur, ook als verschillende vestigingen verschillende verbindingen hebben. U besteedt het beheer van de bedrijfsservers uit, zonder dat dat ten koste gaat van de toegankelijkheid. U bespaart daardoor op apparatuur.

Waarom VPN?

- Eén netwerk voor verschillende vestigingen

- Veilig afgeschermd van de rest van het internet

- Eenvoudige digitale infrastructuur

- Besparing op apparatuur


Interesse? U kunt hier meer informatie opvragen.

Persoonlijke instellingen