ExtraDSL zakelijk

Van Itslogicnl

Ga naar: navigatie, zoek
Storingen/onderhoud:

Geen Storingen


Interessant:

Communicatie
Alarm over IP
Internet
PIN over IP
Telefonie
VPN

Partners:

Afbeelding:partners_tr.gif

ExtraDSL biedt uw onderneming een hoge betrouwbaarheid met een gegarandeerd serviceniveau. Extra ip-nummers, lijnbundeling en maatwerk is ook mogelijk. Als u een specifieke samenstelling wenst E-mail voor een offerte op maat.

Wij bieden enkelvoudige (single) en dubbele (dual) verbindingen. Het voordeel van een dubbele verbinding is extra capaciteit maar ook vooral extra zekerheid, de standaard SLA is met 99,6% ook hoger.

Type Snelheid Tarief 95% 99.6% 99.9%
single 4Mbit / 1Mbit € 55 + optie -
single 8Mbit / 1Mbit € 72 + optie -
single 12Mbit / 1Mbit € 99 + optie -
 
single 1.5Mbit / 1.5Mbit € 149 - optie optie
single 2Mbit / 2Mbit € 179 - optie optie
 
dual 2x4Mbit / 2x1Mbit € 138.90 optie optie optie
dual 2x8Mbit / 2x1Mbit € 172.90 optie optie optie
dual 2x12Mbit / 2x1Mbit € 226.90 optie optie optie
dual Vrij in te vullen offerte optie optie optie
Extra Service Overeenkomst (SLA) inclusief +€ 49 p/m +€ 119 p/m

[bewerk] Dual DSL

Met dual-DSL bundelt u meerdere DSL-verbindingen op een locatie. Omdat een gemiddeld bedrijfsomgeving niet meer zonder internet kan is het hebben van een dubbele internetvoorziening geen overbodige luxe.

Vaak is de gedachte dat bundeling niet nodig is omdat er al ruim voldoende capaciteit/snelheid is op de bestaande verbinding. Het bundelen doen wij niet uitsluitend om u meer capaciteit te bieden, de belangrijkste reden is dat uw internetvoorziening robuuster wordt. Wij kiezen bij de aanleg (indien mogelijk) voor twee netwerkaanbieders, standaard is dit KPN+BBned. De apparatuur in de telefooncentrale, evenals achterliggende verbindingen zijn dan ook redundant geschakeld.

Dual-DSL bestaat uit twee gescheiden DSL-verbindingen, die ook elk op een aparte router wordt opgeleverd. De routers staan in verbinding met elkaar maar indien een router uitvalt gaat dit vrijwel geruisloos. U zult ons waarschijnlijk ook niet bellen met een probleem.

Wij monitoren alle dual-DSL verbindingen. Op het moment dat wij een uitval op een van de routers constateren start automatisch een storingsticket en zorgen wij voor de oplossing. Dit betekent overigens niet dat u helemaal gevrijwaard bent van storingen maar de kans is in elk geval veel kleiner. Ook eventuele hersteltijden zullen korter zijn dan wanneer u slechts over een enkele verbinding beschikt.

Het tarief van dual-DSL is iets hoger dan de optelsom van twee verbindingen. De reden is dat er extra kosten zijn ivm. apparatuur en monitoring van het geheel. U kunt ook een bestaande verbinding migreren naar een dual-DSL pakket.

Persoonlijke instellingen