Draadloos Internet

Van Itslogicnl

Ga naar: navigatie, zoek
<
Storingen/onderhoud:

Geen Storingen


Interessant:

Communicatie
Alarm over IP
Internet
PIN over IP
Telefonie
VPN

Partners:

Afbeelding:partners_tr.gif

Bijna 5 jaar geleden is IT's Logic gestart met de levering van draadloos internet. Het netwerk biedt volledige dekking in Amersfoort-Noord (Nieuwland, Hoogland en Kattenbroek) en Barneveld-Harselaar. Ook in het buitengebied van Barneveld is er vaak dekking. E-mail uw postcode en huisnummer en wij informeren u vrijblijvend over de mogelijkheden.

Draadloos als alternatief of tweede lijn

Draadloos internet is een goed alternatief indien ADSL niet beschikbaar is. Voor zakelijke toepassingen zetten wij ook geregeld draadloos internet in, vaak in combinatie met ADSL. Maar ook steeds vaker als primaire verbinding. De snelheid varieert van max. 4Mbit/s op 2.4Ghz tot meer dan 10Mbit/s op 5Ghz. De haalbare afstand is ca. 3km.

Draadloze licentieverbindingen (zakelijk)
IT's Logic kan voor u ook gelicenseerde verbindingen realiseren met afstanden tot 20km en 100Mbit/s internet. Wij beheren een vijftal hoge opstelpunten (30/40meter) op de Veluwe en Amersfoort en hebben toegang tot meerdere aansluitpunten op glasvezel. Vaak is het laatste stukje graven erg kostbaar, een licentieverbinding biedt dan een goedkope oplossing. Deze dienst is beschikbaar in heel Nederland.

Point-to-Point verbindingen
Koppel meerdere vestigingen via een draadloze verbinding. Wij werken zowel met gelicenseerde verbindingen als vrije band (2.4Ghz en 5Ghz).

Voorbeeld scenario's:
10Mbit/s 5km 1.490 euro incl. installatie
20Mbit/s 5km 2.950 euro incl. installatie
40Mbit/s 5km 5.970 euro incl. installatie

Uitbreidbaar met een Service Overeenkomst (SLA).

Persoonlijke instellingen