Spamfilter

Van Itslogicnl

Ga naar: navigatie, zoek
Storingen/onderhoud:

Geen Storingen


Interessant:

Communicatie
Alarm over IP
Internet
PIN over IP
Telefonie
VPN

Partners:

Afbeelding:partners_tr.gif

Spam- (en virus) mail levert veel overlast op. Een spamfilter verwijdert ongewenste E-mail en bespaart u dus veel tijd en ergernis. Onze filter-methode scoort uiterst hoog zonder verlies van legitieme E-mail. Het spamfilter werkt via een gelaagd systeem:

  • blacklists/ auto- white en blacklisting
  • anti-virus pakket ClamAV ( updates per 60 min. )
  • nr. 1 filter pakket SpamAssassin
  • intelligent leer-systeem ( Bayesian filter )
  • filtering op basis van hash-codes, vergelijking met wereldwijde spam-databases


Filterscore
Virussen worden voor 99,9%+ gefilterd en verwijderd. Spam wordt voor 90% direct verwijderd en van het resterende deel wordt ruim de helft als ":SPAM:" aangemerkt. Omdat wij dit toevoegen kunt u deze E-mail mbv. berichtregels naar een aparte map sturen, of ook direct verwijderen.


Inbegrepen op al onze E-mail producten.
Indien u E-mail via ons afneemt is het Spamfilter gratis inbegrepen. Indien u geen E-mail via ons afneemt kunt u ook gebruik maken van het Spamfilter. U betaalt dan 90 euro p/j per naam. Bijvoorbeeld indien u een eigen mailserver heeft, of de E-mail wilt laten doorsturen naar een ander provider.


U bent (nog) geen klant bij ons?
Als u E-mail via een derde provider afneemt kunt u toch gebruik maken van het filter, stuur ons uw domeinnaam per E-mail. Wij schakelen filtering aan op het domein en sturen u een bevestiging.

Tevens sturen wij u informatie die u direct kunt doorsturen aan uw huidige (DNS-)provider. Er dient namelijk op het domein een extra MX-record toegevoegd te worden, voor deze eenvoudige aanpassing zal uw huidige provider in de regel niets rekenen Ontvangt u toch een rekening? Stuur ons een kopie van de nota en wij brengen dit in mindering op het abonnementstarief.


Gratis uitproberen?
Probeer het filter 1 maand gratis en geheel vrijblijvend uit. Voor de afloopdatum nemen wij contact met u op, of u de filtering wilt behouden. Als u niet tevreden bent, betaalt u dus niets!


ISP, wholesale en grootafname
Voor grootafnemers en kleine ISP's bieden wij maatwerk filter-oplossingen tegen een aantrekkelijk tarief. Dit is interessant voor grotere bedrijven (>250 werkplekken) en kleinere ISPs. Het bijhouden van een eigen filtersysteem is kostbaar en vergt continue onderhoud. Bij ons kunt u in volumes afnemen, u heeft een uitstekende filteroplossing tegen een lagere kostprijs.

Teruggeplaatst van "http://www.itslogic.nl/Spamfilter"
Persoonlijke instellingen